tumblr visitor

Voorspel (Deel 4) – Voorspel technieken

De beste manier om nieuwe voorspel technieken te leren is om ze gewoonweg zelf uit te proberen. Als je eenmaal de basistechnieken van het voorspel onder de knie hebt, dan zijn er namelijk veel meer uitdagendere technieken mogelijk die jullie zullen helpen om het voorspel en het seksleven spannend en uitdagend te houden.

Als je een goede relatie met je partner hebt, is het makkelijk om over nieuwe voorspel ideeën en technieken te praten die jullie toe kunt passen in het seksleven.

Zo kun je denken aan nieuwe voorspel technieken zoals het toevoegen van eetbare speeltjes of eetbare ondergoed tijdens het voorspel. Verder kan vloeibare chocolade op het lichaam van uw geliefde laten glijden en het er sensueel af likken zeker opwindend zijn. Houd er dan wel rekening mee om voor de zekerheid een handdoek bijdehand te houden. Een bed vol chocolade is namelijk niet geen aanrader kan ik je verklappen!

Een andere leuke techniek voor tijdens het voorspel is het plaatsen van een ijsblokje in je mond voordat je met je tong over de gevoelige delen van het lichaam van je partner glijdt. De warme en koude sensaties van je tong en het ijsblokje rond haar tepels, dijen en borsten is zeker een spannende aanrader.

Als je eetbare producten de slaapkamer inneemt, vergeet dan niet zoals ik eerder al zei om een handdoek in de buurt te hebben.
Niets verpest de sfeer van het voorspel meer dan de pret te moeten onderbreken om te op te moeten ruimen of schoon te maken.

Een andere techniek is om wanneer jij en je partner warm en opgewonden raken, stimulerende fictieve bewegingen van geslachtsgemeenschap te maken. De bewegingen van jouw lichaam tegen haar lichaam is een voorspel techniek die jullie binnen no-time over zal laten gaan tot geslachtsgemeenschap. Combineer dit verder met hartstochtelijk kussen en je hebt de perfecte voorspel techniek om opgewonden te raken.

Zoals je kunt lezen variëren voorspel technieken van persoon tot persoon. Het is dus zeer belangrijk om te doen wat voor jullie goed aanvoelt. Het is natuurlijk goed om creatief aan de slag te gaan met nieuwe technieken en tips rondom het voorspel, maar zorg er wel voor dat jullie er beiden voor de volle 100% achter staan. Het meest belangrijke van het voorspel is immers dat het bedoeld is om onderling plezier met elkaar te hebben en zo de relatie optimaal te houden.

Leave a Comment